2019. november 15-én, 21:00 a Klubrádió Szabad a pálya! című műsorában hangzott el az Ellenforradalom és Budapest, a "bűnös város" címmel az a beszélgetés, amely Horthy Miklós budapesti bevonulásának centenáriuma alkalmából készült, és amelynek egyik résztvevője intézetünk tudományos munkatársa, Paksa Rudolf volt. A felvétel itt hallgatható meg.

Turbucz Dávid, intézetünk posztdoktor kutatója a közelmúltban két interjút is adott kutatási eredményeiről. Az első a Katolikus Rádió Délutáni találkozások című műsorában, 2019. október 30-án 16:30-tól hangzott el, a felvétel itt hallgatható meg. A másik interjút a Hit Rádió Múltidő című műsorának adta, amit a 2019. november 6-i adásban hallgathatták meg az érdeklődők 18:30-tól: a beszélgetés itt érhető el.

Kegyhelytörténeti konferenciát tartottak Mátraverebély-Szentkúton 2019. november 17-én. A Szent István Rádió ennek kapcsán készített műsorában többek között Molnár Antallal, intézetünk igazgatójával, tudományos főmunkatársával készített interjút a helyszínen. A 2019. november 28-án elhangzott Szentkúti kalauz című műsor itt hallgatható meg..

refo500-logo